Nail'd it by Inge

 

Welkom bij Nail’d it by Inge. 

Inge nagels

 

Handen zijn echte eye catchers en verraden bovendien je leeftijd. Daarom is het een must dat de verzorging van je handen en nagels een belangrijk onderdeel uitmaakt van je dagelijkse beauty ritueel.

Verzorgde handen en gelakte nagels zijn voortaan dan ook niet meer weg te denken als dé ultieme accessoires bij je outfit. Hoe gezonder je nagels, hoe langer je favoriete color treatment blijft zitten.

 

Daarom adviseer ik om je nagels dagelijks te verzorgen met Pro Spa Nail & Cuticle Oil. Iedere nagel en nagelriem heeft olie nodig. Olie zorgt ervoor, dat de nagels en nagelriemen gevoed worden, waardoor de conditie verbetert. Door je nagels regelmatig op de juiste manier te verzorgen, blijven ze mooi, stevig en gezond.


Vind u het ook fijn om uw nagels altijd netjes verzorgd te hebben? 

Ik heb een leuke, gezellige nagelsalon aan huis in Mierlo-Hout. In mijn salon werk ik met het merk OPI, wereldwijd nr 1 in hand- & nagelverzorging. Hierbij staat de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel op de eerste plaats. Dus wilt u een mooie gelcolor van OPI op uw natuurlijke nagels, dan bent u bij mij aan het juiste adres. 

 

U heeft de keuze uit:

Een gelcolor behandeling incl. een gelcolor verwijder set voor thuis. 

Of een gelcolor behandeling incl. een pro spa verzorgend handmasker.