Koshi windgong

 

De klank van de Koshi windgongen geven zoals gezegd een ontspannen sfeer, daarom zijn ze zeer geschikt voor
klankmeditaties. De Koshi windgongen worden o.a. gebruikt in de yogastudio en massagepraktijk of bij de sound journey. Maar eigenlijk kan een Koshi windgong overal gehangen worden waar je een prettige energie/sfeer wilt creëren door hun subtiele en fijne klanken. 

Een Koshi windgong is meer een handgemaakt muziekinstrument dan alleen een windgong. Ieder Koshi windgong wordt ambachtelijk gemaakt van bamboe (fineer) en staal aan de voet van de Pyreneeën.

De Koshi windgongen zijn ook geschikt om buiten op te hangen. Het is, net als bij andere houten producten, wel belangrijk dat het hout regelmatig behandeld wordt met een beschermende olie. Hang de Koshi windgong bij voorkeur overdekt op zodat de regen/sneeuw geen directe invloed heeft op de Koshi windgong. Er is geen garantie op roesten, verwerken en klankverandering!

 

 

Koshi windgongen zijn er in vier stemmingen ook wel klankkleur genoemd.

De vier elementen kom dan ook terug; Vuur (Ignis), Lucht (Aria), Water (Aqua) en Aarde (Terra).

  • Vuur is het symbool voor vrijheid. De klank van de Koshi Windgong Vuur maakt vrolijk en blij.

Cadeau tip: De sterrenbeelden Ram, Leeuw en Boogschutter zijn verbonden met het element vuur en vinden over het algemeen het geluid van de Koshi Windgong Vuur erg mooi.

  • Lucht is het symbool voor vrijheid. De klank van de Koshi Windgong Lucht is luchtig en sprankelend.

Cadeau tip: De sterrenbeelden Waterman, Tweeling en Weegschaal zijn verbonden met het element Lucht en vinden over het algemeen het geluid van de Koshi Windgong Lucht erg mooi.

  • Water is het symbool voor het in beweging zijn. De klank van de Koshi Windgong Water kabbelt, het stroomt. Met je ogen dicht is het makkelijk voor te stellen dat je op de oever van een rustig stromend riviertje zit.

Cadeau tip: De sterrenbeelden Vissen, Kreeft en Schorpioen zijn verbonden met het element Water en vinden over het algemeen het geluid van de Koshi Windgong Water erg mooi.

  • Aarde is het symbool voor rust en geborgen zijn. De klank van de Koshi Windgong Aarde brengt je in de rust en hier en nu.

Cadeau tip: De sterrenbeelden Stier, Maagd en Steenbok zijn verbonden met het element Water en vinden over het algemeen het geluid van de Koshi Windgong Aarde erg mooi.

Laat je verrassen door het ontspannende en bijzondere geluid van de Koshi Windgongen.

Enjoy!